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Ebook Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat

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Was zu sagen, wann genau hier sein geliebtes Buch zu entdecken? Gott sei Dank, ist dies eine ausgezeichnete Zeit. Ja, viele Leute haben ihre charakteristischen ihre bevorzugten Punkte zu erhalten. Ihr für Sie die Buchliebhaber, Wahrheit Besucher zeigen wir Ihnen zur Zeit eine der motivierenden ausgezeichnetes Buch aus der Welt, Plants Vs. Meats: The Health, History, And Ethics Of What We Eat Ein Buch, das von einem wirklich Experte Autor zusammengesetzt ist, ein Buch, das die Welt so sehr beeinflussen wird, ist .

Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat

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Manchmal wird noch in dieser Site als Mitglied sicherlich so Spaß machen. Ja, täglich die Büchersammlungen Check-out fühlen Sie sich wow. Wo sonst werden Sie diese viele Büchersammlungen, in der Bibliothek sehen? Welche Art von Sammlung? In der Bibliothek, oft gibt es mehrere Quellen, aber viele alte Publikationen vorgestellt tatsächlich sind.

Die Ausgaben, die Zeit für eine Veröffentlichung der Überprüfung werden Sie sicherlich das sehr vorteilhaft System geben. Das System ist nicht nur über die Know-how immer auf Ihren spezifischen Zustand zu beziehen. Jedoch gelegentlich auch Sie angenehm, was aus dem Buch erfordern. Es kann begleiten Sie den Moment sinnvoll und gut laufen. Ja, gute Zeit zu überprüfen, um eine Veröffentlichung, gute Zeit zu genießen. Und auch die Gegenwart dieses Buch wird sicherlich so genau sein, in Ihnen zu sein.

Dies ist nicht eine Art uninteressant Methode und Aufgabe Führung zu überprüfen. Dies ist nicht eine Art herausfordernde Zeit zu schätzen Buch zu lesen. Dies ist eine gute Zeit durch das Lesen Buch eine gute Zeit zu haben. Außerdem kann durch die Überprüfung Plants Vs. Meats: The Health, History, And Ethics Of What We Eat, könnten Sie die Lektionen erhalten und erfahren auch, wenn Sie zu tun, keine Art von Konzepten haben. Sowie genau das, was Sie brauchen, ist nicht eine Art harter Punkt jetzt zu bekommen. Dies ist eine äußerst einfache Sache, einfach zu überprüfen.

Auch das Lesen eine einfache Sache ist und es ist auch wirklich grundlegende ohne viel Darlehen zu investieren, fühlen sich viele Menschen immer noch sehr sorglos um es zu bekommen. Es kommt die Frage sein, dass Sie immer mit dem täglichen Umgang. Daher sollten Sie die besten Möglichkeiten, das Lernen beginnen sehr gut, die Zeit zu investieren. Wenn es mit dem ausgezeichneten Buch kommt, können Sie lieben es zu lesen. Als Beispiel dieses Plants Vs. Meats: The Health, History, And Ethics Of What We Eat ist, kann es Ihre Starter Veröffentlichung sein Lesen zu lernen.

Plants vs. Meats: The Health, History, and Ethics of What We Eat

Pressestimmen

"With information about new eating regimes and environmental and health concerns coming out each year, this is a timely, student-friendly primer on the historical, nutritional, and ethical impacts of what and how humans eat. Discussing popular diets, from paleo to locavore, as well as the history of the growth and consumption of food from prehistoric times to the present, this book presents facts from both sides of the vegetarian-omnivore debate, leaving readers to make their own food choices. Sections on the business of farming and the environmental impact of raising animals and crops are eye-opening, highlighting fascinating tidbits ('it takes 441 gallons of water to produce 1 pound of beef'). References to pop culture figures, such as Beyonce, who is a vegan, and a final chapter on recent food developments, including 3-D-printed food, add further appeal. The material is well organized and well labeled and supported by interesting and colorful images and sidebars. VERDICT: This solid introduction to where food comes from and the consequences of its consumption and production is a worthy addition."--School Library Journal --Journal"Hughes offers a compact but comprehensive guide to food production and consumption in the U.S., taking on its history, as well as ethical and health concerns, in the interest of fostering conscientious eating. While the title, Plants vs. Meats, implies a focus on vegetarianism, the scope is far broader. Hughes lays out an array of dietary options--vegetarian, vegan, flexitarian, omnivore, etc.--rooting the discussion in personal choice. After establishing that people typically give up eating meat for heath or ethical reasons, she takes readers on a whirlwind tour of the major areas impacting the food we eat. First, she looks at the influence that religion, availability, and historical factors (especially war) have had on food consumption. Next up: fad diets. Hughes effectively exonerates maligned foods (fat, carbs, sugar, gluten), pointing to the drawbacks of excess, preservatives, and refined ingredients, while offering expert opinions and contrasting viewpoints in food debates. The following chapter examines food production, comparing industrial and smaller-scale farming practices. Animal welfare is addressed but not sensationalized, as are the pros and cons of monoculture, genetically engineered, and organic crops. Finally, she turns to ideas of sustainability and the future of farming, encouraging readers to be knowledgeable about their choices. Fact boxes and color illustrations further enhance this admirably balanced, bite-sized primer on ethical eating."--starred, Booklist --Journal"The moral, healthful, and historical reasons we eat what we eat. Former vegetarian and food historian Hughes begins her exposé by defining some '-isms, ' detailing what people who call themselves vegan or vegetarian or pescatarian (among others) eat. She touches on the historical factors that influence what we all eat and then examines some religious and philosophical restrictions on what some of us consume. A discussion of fad diets and the ingredients their proponents feel are harmful (gluten, fat, etc.) is followed by a look at the sources of food and the way this affects food availability and the environment. Finally she explores the future of food: insect protein, 3-D printing of food, and hydroponics, among others. Hughes is careful not to paint black-and-white pictures of any stance on food or make strident arguments for eating one type of food over another (though she does promote healthful food over junk food), though some of the people she quotes obviously have strong opinions. She instead urges readers to make informed decisions based on their personal ethics and healthful food information. To further help with this, she provides source notes for the quotes she cites, a glossary, a list of further reading, and website and film lists at the close. Good food for thought that won't leave readers feeling stuffed."--Kirkus Reviews--Journal

Produktinformation

Bibliothekseinband: 96 Seiten

Verlag: TWENTY FIRST CENTURY BOOK (1. Januar 2016)

Sprache: Englisch

ISBN-10: 1467780111

ISBN-13: 978-1467780117

Vom Hersteller empfohlenes Alter: 12 - 18 Jahre

Größe und/oder Gewicht:

17,8 x 0,6 x 22,9 cm

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Amazon Bestseller-Rang:

Nr. 2.751.009 in Fremdsprachige Bücher (Siehe Top 100 in Fremdsprachige Bücher)

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